fbpx

YT-neuvottelut ja lomautukset

Joudutko hoitamaan lomautuksiin tai työvoiman vähentämiseen liittyviä asioita? Tiedätkö miten työvoiman vähentämistä koskevat yhteistoimintaneuvottelut etenevät? Mitä asioita YT-neuvotteluissa pitää käsitellä? Millä perusteilla voidaan lomauttaa? Kuinka lomautetun työntekijän työsuhde päättyy? Milloin työsuhde voidaan irtisanoa taloudellisella ja tuotannollisella perusteella? 

Kurssilla käsitellään yhteistoimintaneuvotteluja, henkilöstön lomauttamista ja irtisanomista taloudellisilla, tuotannollisilla ja työnantajan uudelleenjärjestelyistä johtuvilla perusteilla.

 

 

 93,00 €

 

 

 

Kurssin sisältö:

  • YT-neuvottelujen eteneminen
  • Lomautukset
  • Irtisanominen tuotannollisista ja taloudellisista syistä

Verkkokurssilla käytetään Moodle-oppimisympäristöä. Kurssi sisältää videoita, luentomateriaalin ja monivalintatehtäviä, joiden avulla voit testata omaa oppimistasi. Verkkokurssi ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan – voit siis opiskella sinulle sopivaan tahtiin ja palata haluamaasi kohtaan aina uudelleen.

Opiskeluoikeus on voimassa 4 kuukautta tunnusten aktivoimisen jälkeen.

Kenelle? 

Kurssi soveltuu palkka- ja henkilöstöhallinnon työntekijöille, yrityksen johdolle, esimiehille ja muille henkilöille, jotka joutuvat hoitamaan lomautuksiin tai työvoiman vähentämiseen liittyviä asioita. 

Tilaaminen ja maksaminen

TAI

Jos haluat maksaa verkkokurssin laskulla, ota suoraan yhteyttä sähköpostilla: info@aavatieto.fi

Ilmoita viestissä kurssin nimi, osallistujamäärä, osallistujien etu- ja sukunimet, sähköpostiosoitteet sekä ilmoittajan nimi, yritys, osoite ja y-tunnus (+verkkolaskuosoite). 

Hinta

Koulutuksen hinta on 75,00 € /osallistuja + alv 24 %, arvonlisäverollinen hinta on 93,00 € /osallistuja

Suosittelemme myös:

Arvonlisäverotus | Verkkokurssi
310,00 €

Palkanlaskenta | Verkkokurssi
310,00 €

Kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet | Verkkokurssi
465,00 €