fbpx

Tarjouspyynnön laatiminen

HAKU PÄÄTTYNYT

Haluatko oppia laatimaan julkisten hankintojen tarjouspyynnön? Tiedätkö mitä kaikkea tarjouspyynnön tulisi sisältää? Mitä vaatimuksia voidaan asettaa ja mitä ei voida?

Tarjouspyynnön laatiminen on yksi tärkeimmistä asioista julkisissa hankinnoissa. Tämän verkkokurssin käytyäsi osaat tarjouspyynnön laatimiseen liittyvät perusasiat ja nopeutat näin tarjouspyyntöjesi laatimista.

198,00 € + alv

Jos haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä sähköpostilla: info@aavatieto.fi

Kurssiaineisto on käytettävissä 4 kuukauden ajan tunnusten aktivoimisen jälkeen – eli voit tarvittaessa palata kurssin asioihin, kun jokin asia tulee työssäsi ajankohtaiseksi. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet tehdä julkisten hankintojen tarjouspyyntö ja olet saanut lisää varmuutta tekemiseen.

Kenelle koulutus on suunniteltu

Koulutus on suunniteltu etenkin ensimmäisiä tarjouspyyntöjään laativille henkilöille. Se soveltuu hyvin myös jo olemassa olevan osaamisen päivittämiseen.

Verkkokurssin voit suorittaa omaan tahtiisi ja hyväksytystä suorituksesta saat halutessasi todistuksen.

Lisätietoja koulutuksesta
info@aavatieto.fi


Tilaaminen ja maksaminen

TAI

Jos haluat maksaa verkkokurssin laskulla, ota suoraan yhteyttä sähköpostilla: info@aavatieto.fi

Ilmoita viestissä kurssin nimi, osallistujamäärä, osallistujien etu- ja sukunimet, sähköpostiosoitteet sekä ilmoittajan nimi, yritys, osoite ja y-tunnus (+ verkkolaskuosoite). Maksuehto 14 pv.

Hinta 

Koulutuksen hinta on 198,00 € /osallistuja + alv 24 %, arvonlisäverollinen hinta on 245,00 € /osallistuja. Sisältää koulutuksen materiaaleineen.


Suosittelemme myös:

Projektihallinta | Verkkokurssi
198,00 € + alv

Julkiset hankinnat | Verkkokurssi
198,00 € + alv