fbpx

Tarjouspyynnön laatiminen

04/2022

Haluatko oppia laatimaan julkisten hankintojen tarjouspyynnön? Tiedätkö mitä kaikkea tarjouspyynnön tulisi sisältää? Mitä vaatimuksia voidaan asettaa ja mitä ei voida?

Tarjouspyynnön laatiminen on yksi tärkeimmistä asioista julkisissa hankinnoissa. Tämän verkkokurssin käytyäsi osaat tarjouspyynnön laatimiseen liittyvät perusasiat ja nopeutat näin tarjouspyyntöjesi laatimista.

250,00 € + alv 198,00 € + alv

Jos haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä sähköpostilla: info@aavatieto.fi

Kenelle koulutus on suunniteltu

Koulutus on suunniteltu etenkin ensimmäisiä tarjouspyyntöjään laativille henkilöille. Se soveltuu hyvin myös jo olemassa olevan osaamisen päivittämiseen.

Verkkokurssin voit suorittaa omaan tahtiisi ja hyväksytystä suorituksesta saat halutessasi todistuksen. Kurssiaineisto on käytettävissä 4 kuukauden ajan tunnusten aktivoimisen jälkeen – eli voit tarvittaessa palata kurssin asioihin, kun jokin asia tulee työssäsi ajankohtaiseksi.

Tarjouspyynnön laatiminen -verkkokurssin jälkeen sinulla on valmiudet tehdä julkisten hankintojen tarjouspyyntö ja olet saanut lisää varmuutta tekemiseen.

Lisätietoja koulutuksesta
info@aavatieto.fi


Tilaaminen ja maksaminen

TAI

Jos haluat maksaa verkkokurssin laskulla, ota suoraan yhteyttä sähköpostilla: info@aavatieto.fi

Ilmoita viestissä kurssin nimi, osallistujamäärä, osallistujien etu- ja sukunimet, sähköpostiosoitteet sekä ilmoittajan nimi, yritys, osoite ja y-tunnus (+ verkkolaskuosoite). 

Hinta 

Koulutuksen hinta on 250,00 € 198,00 € /osallistuja + alv 24 %, arvonlisäverollinen hinta on 310,00 € 245,00 € /osallistuja. Sisältää koulutuksen materiaaleineen.


Suosittelemme myös:

Projektihallinta | Verkkokurssi
250,00 € + alv 198,00 € + alv

Julkiset hankinnat | Verkkokurssi
250,00 € + alv 198,00 € + alv