Projektihallinta

Projektihallinta

Projektimaisesti organisoitu työtapa lisääntyy monilla aloilla. Työnteon muuttuessa projektiluonteiseksi tarvitaan luonnollisesti myös projektijohtamisen taitoja. Kuinka projektia hallitaan tehokkaasti? Miten projekti aikataulutetaan, resursoidaan ja miten ohjataan? Kuinka projektin laatua voidaan valvoa? Mikä on viestinnän rooli ja niin edelleen?  

Tämä kurssi kattaa projektien menestykselliseen suunnitteluun ja ohjaamiseen liittyvät keskeiset osaamisalueet. Kurssin tavoitteena on kehittää sinun osaamistasi siten, että pystyt paremmin ja menestyksekkäämmin hoitamaan esimerkiksi projektipäällikön tehtäviä.


250,00 € 
+ arvonlisävero 24 % 

Projektihallinnan verkkokurssilta saat opit onnistuneeseen projektiin:

  • Projektin kokonaisuuden hallinta
  • Laajuuden hallinta
  • Aikataulun ja resurssien hallinta
  • Kustannusten hallinta
  • Hankintojen hallinta
  • Riskienhallinta
  • Laadunhallinta
  • Viestinnän ja sidosryhmien hallinta
  • Ketterän projektimenetelmän perusteet

Projektihallinnan verkkokurssi muodostuu 30 videosta, tekstiaineistosta ja tehtävästä, jotka luovat edellytykset projektisi onnistumiselle!


Kenelle kurssi on suunniteltu

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu asiantuntijoille, projektipäälliköille ja projektipäälliköiksi tähtääville. Voit olla jo projektiammattilainen ja hakea kurssilta uusia näkökulmia tai olet siirtymässä projektipäällikön tehtäviin ja haluat perehtyä huolella aiheeseen.

Verkkokurssi on suunniteltu siten, että se soveltuu kaikilla toimialoilla työskenteleville. Se on hyvä valinta kiireiselle ihmiselle, koska se ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Voit siis opiskella sinulle sopivaan tahtiin ja palata haluamaasi kohtaan aina uudelleen.

Lataa kurssiesite (pdf).


Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittaudu verkkokaupassa: 

TAI

Ilmoittaudu sähköpostilla: info@aavatieto.fi

Ilmoita viestissä kurssin nimi, osallistujamäärä, osallistujien etu- ja sukunimet, sähköpostiosoitteet sekä ilmoittajan nimi, yritys, osoite ja y-tunnus. Lähetämme sinulle sähköpostilla vahvistuksen ja ohjeet osallistumismaksun maksamiseen ennakkoon.

Hinta ja ehdot

Hinta: 310,00 € (sis. alv 24 %)

Osallistumismaksu maksetaan yhdessä erässä.

Verkkokurssien osallistumista ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun käyttäjätunnukset on luovutettu opiskelijalle.

Share this: