fbpx

Lean

Oletko kiinnostunut Leanista? Haluatko tietää mitä Lean on? Miten se voidaan ottaa haltuun organisaatiossa? Mitkä ovat Leanin keskeiset menetelmät ja työkalut? Entä mistä Leanin kanssa kannattaisi lähteä liikkeelle?

Useilla toimialoilla on jo päätetty suunnata kohti Leania. Esimerkkejä on paljon ja ne tulevat hyvin erilaisista toiminnoista, kuten tuotekehityksestä, tuotannosta, hallinnosta, palveluista ja terveydenhuollosta. Tämän kurssin tarkoitus on lisätä käytännöllisellä tavalla ymmärrystä Leanista. Esitellyiksi tulevat muun muassa Lean-ajatusmalli, päivittäisjohtaminen, jatkuva parantaminen ja ongelmanratkaisu.375,00 €

+ arvonlisävero 24 % Kurssin keskeisiä teemoja ovat:

  • resurssitehokkuus vs. virtaustehokkuus
  • Lean periaatteet ja niiden väliset suhteet
  • toiminnan jatkuva parantaminen
  • Lean menetelmät ja työkalut
  • kehittämistyön johtaminen
  • päivittäisjohtaminen
  • miten aloittaa Lean-kehittäminen

Verkkokurssilla käytetään Moodle-oppimisympäristöä. Kurssi sisältää videoita, tekstiaineistoja, käytännönläheisiä esimerkkejä ja monivalintatehtäviä, joiden avulla voit testata oppimistasi. Verkkokurssi ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan – voit siis opiskella sinulle sopivaan tahtiin ja palata haluamaasi kohtaan aina uudelleen.

Opiskeluoikeus on voimassa 4 kuukautta tunnusten aktivoimisen jälkeen.

Kenelle kurssi on suunniteltu

Verkkokurssi on suunniteltu esimiehille, johtajille ja työntekijöille, jotka haluavat tutustua huolella Leaniin ja rakentaa jatkuvasti kehittyvän organisaation.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittaudu verkkokaupassa: 

TAI

Jos haluat maksaa verkkokurssin laskulla, ota suoraan yhteyttä sähköpostilla: info@aavatieto.fi

Ilmoita viestissä kurssin nimi, osallistujamäärä, osallistujien etu- ja sukunimet, sähköpostiosoitteet sekä ilmoittajan nimi, yritys, osoite ja y-tunnus (+ verkkolaskuosoite). 

Hinta ja ehdot

Koulutuksen hinta on 375 € /osallistuja + alv 24 %, arvonlisäverollinen hinta on 465,00 € /osallistuja