Julkiset hankinnat

Julkiset hankinnat

Onko julkisten hankintojen hankintaprosessi sinulle tuttu? Tiedätkö mitkä lait ohjaavat julkisia hankintoja? Kuinka julkisilla hankinnoilla edistetään kestävää kehitystä ja luodaan uusia innovaatioita? Entä miten voit vaikuttaa hankintayksikköön ennen kilpailutuksen alkamista? Mitä tarjouksen tekemisessä tulee huomioida? Mitä voit tehdä, jos hankintapäätös vaikuttaa virheelliseltä? Esimerkiksi näihin kysymyksiin haetaan vastauksia tällä verkkokurssilla.

Kurssilla käydään hankintaprosessia läpi hankintayksikön ja tarjoavan yrityksen näkökulmasta. Verkkokurssilla on huomioitu uuden hankintalain muutokset. 125,00 € 
+ arvonlisävero 24 % Kurssin käytyäsi ymmärrät:

  • julkisten hankintojen pääperiaatteet
  • hankintalain asettaman sääntelyn hankintojen toteuttamiselle
  • hankintaprosessin vaiheet
  • kuinka julkisilla hankinnoilla voidaan edistää kestävää kehitystä ja luoda uusia innovaatioita
  • tarjouspyyntöjen ja tarjousten tekemisen – sinulla on valmius toimia työryhmässä niiden laatimisessa.

Kenelle kurssi on suunniteltu

Kurssi soveltuu kaikille, joilla on kiinnostusta osallistua julkisiin hankintoihin ja niille, jotka haluavat perehtyä hankintaprosessiin ja kilpailutuksen eri vaiheisiin ja toteutukseen.

Verkkokurssi on hyvä valinta kiireiselle ihmiselle, koska se ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Voit siis opiskella sinulle sopivaan tahtiin ja palata haluamaasi kohtaan aina uudelleen.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittaudu verkkokaupassa: 

TAI

Ilmoittaudu sähköpostilla: info@aavatieto.fi

Ilmoita viestissä kurssin nimi, osallistujamäärä, osallistujien etu- ja sukunimet, sähköpostiosoitteet sekä ilmoittajan nimi, yritys ja osoite. Lähetämme sinulle sähköpostilla vahvistuksen ja ohjeet osallistumismaksun maksamiseen ennakkoon.

Hinta ja ehdot

Hinta: 125 EUR + alv 24 % (4kk)

Osallistumismaksu maksetaan yhdessä erässä.

Verkkokurssien osallistumista ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun käyttäjätunnukset on luovutettu opiskelijalle.

 

Share this: