fbpx

Toimitusehdot

Ilmoittautuminen ja maksu

Voit ilmoittautua ja maksaa kahdella eri tavalla, oman valintasi mukaan. Voit ilmoittautua ja maksaa ostoksesi verkkokaupan ostoskorissa tai ilmoittautumalla sähköpostilla: info@aavatieto.fi

Kun ostat verkkokurssin verkkokaupasta, saat kuitin sähköpostiisi ja ilmoittautumisesi on rekisteröity. Tunnukset Moodle-oppimisympäristöön saat ilmoittautumisesi jälkeen, pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa. Verkkokurssi on avoinna neljä kuukautta käyttäjätunnusten luovuttamisen jälkeen.

Kun ilmoittaudut verkkokurssille sähköpostilla, lähetämme sinulle laskun sähköpostissa (pdf) tai verkkolaskun suoraan yritykselle. Maksuehto 14 pv. Käyttäjätunnukset oppimisympäristöön saat, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Verkkokurssi on avoinna neljä kuukautta tunnusten luovuttamisen jälkeen.

Kun ostat e-kirjan, saat sähköpostissa kuitin, jossa on latauslinkki kirjaan. Latauslinkki sisältää kolme latausta, ja on voimassa kuusi kuukautta ostotapahtuman jälkeen. Kun kolme latausta on täynnä, latauslinkillä ei voi enää ladata tuotetta.

Peruutusehdot

Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta e-kirjojen, webinaarien, verkkokurssien ja vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla ja asiakas on maksanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen.

Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut digitaalisen tuotteen latauslinkin tai käyttäjätunnukset oppimisympäristöön. Huomioithan siis ennen tilauksen tekemistä, että verkkokurssien osallistumista ei voi peruuttaa enää sen jälkeen, kun käyttäjätunnukset on luovutettu ostajalle/osallistujalle. 

Muita ehtoja

Aavatieto pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoittamatta siitä etukäteen. Asiakkaan tulee ennen tilauksen tekemistä tutustua voimassaoleviin myyntiehtoihin Aavatiedon sivuilla. Aavatieto ei korvaa välillisiä vahinkoja tai ylivoimaisesta esteestä johtuvia vahinkoja.

Aavatieto ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Aavatieto ei myöskään korvaa asiakkaan tai kolmannen osapuolen vastuulla olevista seikoista aiheutuvia vahinkoja eikä Aavatiedolla ole korvausvelvollisuutta näiden käyttöehtojen mukaisien oikeuksien käytöstä. Aavatiedon vastuu rajoittuu enimmillään Suomen lakien pakottavien säännösten mukaan.

Osapuolet vapautuvat velvoitteistaan ja velvollisuuksistaan maksaa korvausta, jos velvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä.