fbpx

Toimitusehdot

Kun ostat verkkokurssin verkkokaupasta, saat kuitin sähköpostiisi ja ilmoittautumisesi on rekisteröity. Tunnukset Moodle-oppimisympäristöön saat ilmoittautumisesi jälkeen, pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa. Verkkokurssi on avoinna neljä kuukautta käyttäjätunnusten luovuttamisen jälkeen.

Kun ilmoittaudut verkkokurssille sähköpostilla, lähetämme sinulle laskun sähköpostissa (pdf) tai verkkolaskun. Käyttäjätunnukset oppimisympäristöön saat, kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme. Verkkokurssi on avoinna neljä kuukautta tunnusten luovuttamisen jälkeen.

Kun ostat e-kirjan, saat sähköpostissa kuitin, jossa on latauslinkki kirjaan. Latauslinkki sisältää kolme latausta, ja on voimassa kuusi kuukautta ostotapahtuman jälkeen. Kun kolme latausta on täynnä, latauslinkillä ei voi enää ladata tuotetta.

Peruutusehdot

  • Verkkokurssien osallistumista ei voi peruuttaa enää sen jälkeen, kun käyttäjätunnukset on luovutettu ostajalle/osallistujalle
  • E-kirjoilla ja muilla digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta

Muita ehtoja

Aavatieto pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoittamatta siitä etukäteen. Asiakkaan tulee ennen tilauksen tekemistä tutustua voimassaoleviin myyntiehtoihin Aavatiedon sivuilla. Aavatieto ei korvaa välillisiä vahinkoja tai ylivoimaisesta esteestä johtuvia vahinkoja.

Aavatieto ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Aavatieto ei myöskään korvaa asiakkaan tai kolmannen osapuolen vastuulla olevista seikoista aiheutuvia vahinkoja eikä Aavatiedolla ole korvausvelvollisuutta näiden käyttöehtojen mukaisien oikeuksien käytöstä. Aavatiedon vastuu rajoittuu enimmillään Suomen lakien pakottavien säännösten mukaan.

Osapuolet vapautuvat velvoitteistaan ja velvollisuuksistaan maksaa korvausta, jos velvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä.